Kosten

Kosten rechtsbijstand

Orduseven-Semerci Advocatuur kan u op verschillende manieren bijstaan. Bekijk hieronder de tarieven. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Uurtarief 

De advocaatkosten worden berekend aan de hand van het aantal uren dat aan de zaak wordt besteed vermenigvuldigd met het overeengekomen uurtarief. In sommige gevallen is het gebruikelijk dat voor de verrichte werkzaamheden om een voorschot wordt verzocht. Dit is meestal het geval als u voor het eerst gebruik maakt van de diensten van Orduseven-Semerci Advocatuur of bij langlopende procedures.

Rechtsbijstand verzekering

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Orduseven-Semerci Advocatuur kan u in dat geval rechtsbijstand verlenen en de advocaatkosten worden dan vergoed door uw rechtsbijstand verzekeraar. De vrije advocaatkeuze houdt in dat je zelf een advocaat mag kiezen die niet voor je rechtsbijstandsverzekeraar werkt.

Het voordeel van vergoeding van de advocaatkosten door uw rechtsbijstand verzekeraar is dat u de advocaatkosten niet zelf hoeft te betalen en mr. Orduseven-Semerci samen met de rechtsbijstand verzekeraar ervoor zorgt dat de kosten binnen de dekking van uw rechtsbijstandverzekering valt.

Fixed fee

In sommige zaken is het mogelijk om vaste prijsafspraken te maken oftewel een fixed fee af te spreken. Zo weet u waar u aan toe  bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Mr. Orduseven-Semerci bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Raad voor rechtsbijstand

Is uw inkomen onder een bepaalde inkomensgrens? Dan is het ook mogelijk om rechtsbijstand te verlenen op gesubsidieerde basis. Ook wel een toevoeging genoemd. Indien u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt dan betaalt u alleen een eigen bijdrage, waarvan de hoogte wordt vastgesteld aan de hand van uw inkomen. De rest van de advocaatkosten wordt vergoed door de Raad voor Rechtsbijstand. 

Neem gerust contact op

Maak kennis met Orduseven-Semerci Advocatuur en leg uw situatie gerust uit. Door jarenlange ervaring kan Mr. Orduseven-Semerci uitgebreid advies bieden en denkt altijd mee in oplossingen. Bel of mail gerust, er zal dan zo snel mogelijk een reactie komen om uw belangrijkste vragen rondom uw situatie te beantwoorden. Naast bellen of mailen kunt u ook het contactformulier invullen. 

Bezoekadres
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Postadres
Postbus 30111
3001 DC Rotterdam

T: 010-845 08 32
F: 084-870 18 11
E: info@osadvocatuur.nl