Het kantoor

Aangenaam!

Mijn naam Hamide Orduseven-Semerci. Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Tijdens en na mijn rechtenstudie ben ik werkzaam geweest in zowel de advocatuur als in het bedrijfsleven. In 2013 heb ik de stap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap en heb ik een juridisch advies- en incassobureau opgericht. Voor ondernemers uit verschillende sectoren verleende ik juridische bijstand en verzorgde ik de buitengerechtelijke en gerechtelijke (incasso)procedures.

Sinds 2014 werk ik als advocaat en ben ik gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Daarbij sta ik voornamelijk werknemers bij die te maken hebben met ontslag of een dreigend ontslag. In voorkomende gevallen sta ik ook werkgevers bij in arbeidsrechtelijke geschillen.

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit, integriteit en persoonlijke dienstverlening. Cliënten worden op een deskundige manier geadviseerd en er wordt te allen tijde gezocht naar pragmatische oplossingen. Indien nodig wordt een juridische procedure niet geschuwd.

Bezoekadres
Beurs-World Trade Center
Postbus 30111

Postadres
Postbus 30111
3001 DC Rotterdam

T: 010-845 08 32
F: 084-870 18 11
E: info@osadvocatuur.nl