Incasso, Beslag en Executie

Wat is Incasso, Beslag en Executie

De ervaring leert dat het inschakelen van een incasso advocaat een effectief middel is om onbetaalde facturen alsnog betaald te krijgen. Een advocaat beschikt immers, in tegenstelling tot een incassobureau of een deurwaarder, wél over alle rechtsmiddelen om een debiteur alsnog tot betaling te dwingen. Wij verzorgen zowel de buitengerechtelijke en gerechtelijke incassoprocedures. Bij onbetwiste vorderingen geschiedt de buitengerechtelijke incassoprocedure op basis van No Win No Fee.

Wat kunnen we voor je doen?

Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met onbetaalde facturen. U heeft een dienst of product geleverd maar de betaling blijft helaas uit. Uw verzoek aan uw debiteur om tot betaling over te gaan zorgt er niet voor dat de factuur wel betaald wordt. Dan is het tijd om Orduseven-Semerci Advocatuur in te schakelen.

Informatie

Wij nemen uw zaak in behandeling zodra uw stukken bij ons binnen zijn, dat kan per e-mail of per post. Vervolgens sturen wij binnen 24 uur een sommatiebrief naar uw debiteur. Dus wilt u de openstaande factuur snel en effectief incasseren? Schakel dan een incasso advocaat van Orduseven-Semerci Advocatuur in. Bel 010-845 08 32 en krijg direct uw incasso advocaat aan de lijn. Onze werkwijze bewijst dat het inschakelen van een advocaat geen dure aangelegenheid hoeft te zijn.

Rechtsgebieden

 

Bezoekadres
Beurs-World Trade Center
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Postadres
Postbus 30111
3001 DC Rotterdam
T: 010-845 08 32
F: 084-870 18 11
E: info@osadvocatuur.nl